aly dijkman, communicatiecoach

voor training & coaching in welzijn en gezondheidszorg

Zomertijd = verandertijd

Wat een heerlijke zomer, ik dacht dat er geen einde aan zou komen….

De realiteit is anders: na de zomer en wellicht een fijne vakantie pak je binnen no time het vertrouwde leventje weer op. Maar… is dat ook wat je echt wilt? Had je tijdens je vakantie ook van die goede voornemens om na de vakantie alles eens anders aan te pakken? Om te beginnen bij jezelf. Want, zeg nu eens eerlijk, hoe zit je erbij? Ben je tevreden met je huis, partner, gezin, baan, en vooral met jezelf? Fijn, dat is goed om te horen. Het kan ook zijn dat je niet tevreden bent en voor en na je vakantie hebt gemerkt dat waar je al tegenaan liep er gewoon weer is. Dit ondanks je relaxte vrije tijd waarin alle stress weg leek te zijn.

En had je je ook zo goed voorbereid op dat lekkere strand, misschien zelfs gelijnd om in je badpak of bikini te passen? Op de een of andere manier zitten die pondjes er zo weer aan. Ook dat geeft een vervelend gevoel, je bent niet in balans en voelt je niet fit.

Verlang jij er naar om hier nu voor eens en altijd een einde aan te maken en zelf de touwtjes in handen te nemen om je weer vitaal en fit te voelen? Dan heb ik het juiste aanbod voor jou:

Vitaal in 9 maanden!

Voel jij je fit en in balans? Zou je het ook fijn vinden om je helemaal in balans te voelen? Door de snelheid van leven van de laatste decennia en de toegenomen werkdruk in de afgelopen jaren raken steeds meer mensen uit balans. Depressie en stress, chronische klachten, burn-out en overgewicht zijn enkele van de aanwijsbare gevolgen hiervan. Om dit te voorkomen en ‘je lekker in je vel’ en fit te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Maar wat is een verantwoorde leefstijl? Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond en evenwichtig eten en voldoende bewegen belangrijk zijn maar feit is ook dat iedere persoon anders is. Dus wat voor de één goed werkt, past helemaal niet bij de ander. Daarom is een persoonlijke totaal-aanpak essentieel voor een duurzaam resultaat.

De kracht van een MARK Professional?

Als MARK Professional ben ik opgeleid om mensen persoonlijk te begeleiden om zowel fysiek (FQ), mentaal (IQ), sociaal-emotioneel (EQ) als spiritueel (SQ) in balans te komen en te blijven. Op elk gebied is jouw pro-activiteit van belang. Het resultaat van deze integrale aanpak is een langdurig effect én blijvende gedragsverandering.

Dus:  je voelt  je fit, je bereikt een gezond en stabiel gewicht en bent  lichamelijk én geestelijk in balans. Het leven wordt leuker want je voelt je krachtig, vol zelfvertrouwen,  fit en vitaal!

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans, dan is deelname aan dit vitaliteitsprogramma een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst!

Vit@al!

Vit@al! is een vitaliteitsprogramma van negen maanden (2-wekelijkse workshops gedurende zes maanden plus een terugkombijeenkomst na negen maanden), waarbij je bewust wordt gemaakt van de ingrediënten van een gezonde actieve leefstijl.

Daarnaast word je begeleid bij het realiseren van je persoonlijke doelstelling, bijvoorbeeld een stabiel en gezond gewicht, een betere (werk-privé) balans en meer vitaliteit. Belangrijk is dat je met dit programma met name werkt aan de oorzaken van je disbalans en niet alleen aan de gevolgen, zodat duurzame resultaten behaald kunnen worden.

Gedurende twaalf workshops van 1,5 uur werk je in groepsverband aan je persoonlijke doelen, aan meer balans en vitaliteit. Je ontvangt een persoonlijk intakeboekje, wat je invult voor aanvang van de eerste bijeenkomst. Dit intakeboekje bestaat uit een vragenlijst, een balanstest en een leefstijl- en voedingsanalyse. Tijdens een kort kennismakingsgesprek bespreek je samen met de trainer je gewenste resultaten. Tevens vindt er een lichaamsmeting plaats.

Tijdens deze workshops werken we o.a. aan Belang van goede eiwitten, Koolhydraten en Vetten, Effectief omgaan met Emoties, Pro-activiteit, Stofwisseling en Spijsvertering, Assertiviteit en Grenzen stellen Beweging en ontspanning,  Kwaliteiten en valkuilen. Kijk voor de gehele inhoud hier.

Drie maanden na afloop van dit traject vindt er een terugkomsessie plaats waarin de resultaten besproken worden en uitgebreid stil wordt gestaan bij de borging voor de toekomst.

Is de verandertijd voor jou gekomen?

Ben je ook zover dat je nu eindelijk die stap wilt maken? Wil je aan de slag om het nu anders te doen? Verlang je naar een betere balans in jouw leven? Meld je dan aan voor dit vitaliteitsprogramma. Gun jezelf dit cadeau!  Vit@al! is voor vrouwen en mannen, voor jong en oud.

Wanneer, waar en kosten?

De workshopVit@al! start op dinsdagavond 30 september 2014 van 19.30 tot 21.00 uur. Zie hier voor verdere data.

De locatie is het buurthuis Espelervaart, Atlantischestraat 18 te Emmeloord.

De kosten van dit vitaliteitsprogramma bedragen € 175,- incl. btw. Inbegrepen in dit tarief is:

  • Deelname aan de 12 workshops;
  • Balanstest en Leefstijl- en Voedingsanalyse;
  • 3 lichaamsmetingen (aan het begin, halverwege en aan het einde van het traject);
  • Intakeboekje, cursusmap,  koffie/thee/water;
  • Kort individueel kennismakingsgesprek;
  • Terugkomsessie 3 maanden na afloop van de laatste workshop;

Aanmelden en verdere informatie via het contactformulier. Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Ervaringen van eerdere deelnemers aan het Vit@al! programma

  •  “Ik ben positief verrast. Ik heb me opgegeven voor Vit@al! omdat ik wil afslanken, maar dit gaat zo veel verder en dieper dan dat. Smaakt naar meer!”.
  • “Na de 1e cursusavond heb ik al zoveel geleerd. Ik weet nu precies waar ik aan te werken heb, om ook op lange termijn in balans te blijven”.
  •  “Eigenlijk zou iedereen deze cursus in zijn leven een keer moeten volgen”.
  • “Ik snap nu dat ik gewoon mezelf mag zijn, en dat ik de moeite waard ben om mee te praten”.