aly dijkman, communicatiecoach

voor training & coaching in welzijn en gezondheidszorg

Persoonlijke ontwikkeling

Werken aan zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis van ons dagelijks handelen. Voldoende vertrouwen in jezelf maakt dat je sterk en positief in het leven staat. Het is fijn voor anderen om door jou geïnspireerd te worden. Binnen het coachingtraject onderzoeken we hoe jouw zelfvertrouwen vergroot kan worden.

Balans tussen werk en privé

Aan de ene kant een baan, aan de andere kant een thuissituatie. Het valt niet altijd mee om beide voldoende recht te doen. Herken je het gevoel van haasten en vliegen, soms een schuldgevoel doordat je te weinig tijd hebt voor het een of het ander?

Tijdens de coachinggesprekken richten we ons op bewustwording, vergroten van zelfkennis, zodat je in staat bent je gedrag aan te scherpen. Hierdoor krijgt je inzicht in het hoe en waarom van eigen handelwijze, kwaliteiten en valkuilen.

Ook geschikt als klankbord en feedback. Vooraf vastgestelde thema’s kunnen centraal staan.

Omgaan met stress

Spanning voor een examen, bij risicovolle momenten, bij moeilijke bezigheden zijn heel normaal. Door de spanning gaat je hartslag omhoog, wordt je spierspanning groter, vergroot je alertheid en worden verschillende hormonen aangemaakt waaronder de welbekende adrenaline. Is de spanningsvolle situatie voorbij dan glijdt de spanning van je af en is je lichaam weer in de normale ruststand.

Soms lukt dat niet en blijft de spanning in je zitten. Dat kan doordat er bijvoorbeeld teveel stressvolle dingen in je leven gebeuren.

Het coachingtraject richt zich op het onderzoeken van jouw beleving van spannende zaken. Daarna gaan we op zoek naar manieren waarop je met de stress omgaat en hoe je deze kunt verminderen.

N.B. blijkt dat een gebeurtenis traumatisch voor je is, dan adviseer ik je naar een psycholoog of psychotherapeut te gaan.

Kosten

Particulier tarief (incl.btw):
€ 70,- voor een uur.
€ 95,- voor 1½ uur.
Vrijblijvend intakegesprek,  eerste uur voor € 40,-
Over het algemeen zijn 4 tot 8 sessies binnen een coachingtraject voldoende.

Coaching via chat en mail

Heb je weinig tijd om langs te komen, dan is ook mogelijk om via mail en chat een coachingsgesprek te houden.
Inhoud: een vrijblijvend intakegesprek, eerste uur voor € 40. Vervolgcontacten per chat en mail.

Aanbieding: pakket van 4 uur coaching voor € 160,–. (hierop wordt het intakegesprek in mindering gebracht)

Geef aan wat je wensen zijn via het contactformulier of bel Aly op 06 22 40 53 68.