aly dijkman, communicatiecoach

voor training & coaching in welzijn en gezondheidszorg

Wat maakt jou vrolijk?

Bij het woord vrolijk denk ik aan dansende kinderen die onbevangen hun eigen bedachte pasjes doen. Dan denk ik aan vogeltjes die ‘s ochtends vroeg fluiten omdat het mooi weer is. Dan denk ik aan vrieskou en een koek met zoopie tent. Dan denk ik aan bergwandelingen en de adembenemende uitzichten. Dan denk ik aan mijn kleindochter met haar mooie lach. Oh, ik denk dan aan zoveel dingen bij het woord ‘vrolijk’…..
Wij mensen hebben de neiging wat zwaarmoedig te zijn, de minder positieve kanten meer te benadrukken. Toch is het zo fijn om dagelijks iets te zien, te ervaren wat je vrolijk maakt. Kleine dingen kunnen zo je hele dag goed maken en ik elk geval een glimlach op je gezicht bezorgen.
Het lijkt me leuk van jou te horen wat je vrolijk maakt.
Je kunt me mailen, info@alydijkman.nl. Alvast bedankt!